DE PLAATS
DE PLAATS
De Umbelder, oftewel de man die met z’n bel de aandacht trok en het nieuws verkondigde. Tieske Weekers of ‘t Umbelderke was klein van stuk, maar zijn stem compenseerde ruimschoots. Van 1876 tot 1930 liep hij door de stad om het nieuws te roepen. Hij schalde over de Markt en hij staat dan ook bekend als dé stadsomroeper van Weert.
DE CHEF
“Ik breng gerechten met passie tot leven en ga tot het uiterste om mijn gasten een geweldige avond te laten beleven.”
Bart Houben – Chef-kok Bistro de Umbelder
HET TEAM
Onder Jordi van Lent, gastheer bij Bistro de Umbelder, staat een sterk en gastvriendelijk team voor u klaar. Ons doel is om u te voorzien van een geweldige culinaire avond zonder zorgen.
DE KEUKEN
Onze liefde voor de Franse keuken willen wij graag met u delen. De rijke culinaire ervaring die wij hebben opgedaan ziet u terug in onze gerechten. We gebruiken altijd kwalitatief hoogwaardige producten, ook uit eigen tuin, en gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel.